Sredinom kolovoza ove godine Lika je dobila još jedan atraktivan turistički smještaj

U Vranovači, malom mjestu u sastavu općine Plitvička Jezera nedaleko od Korenice, u promet je pušteno novo turističko naselje “Wooden Houses Macola” u vlasništvu ličkog ugostitelja Željka Oreškovića Macole.

U sklopu objekta turističkog kompleksa “Wooden Houses Macola” nalazi se 14 modernih kućica od drveta  proizvedenih u Macolinoj proizvodnoj hali, a sveukupno imaju 112 ležajeva. Radi se o planinskim kućicama s dvije spavaće sobe koje mogu primiti do 8 osoba.

Vikendica uključuje 2 spavaće sobe, 3 kupaonice, TV ravnog ekrana sa satelitskim programima, blagovaonicu, potpuno opremljenu kuhinju i balkon s pogledom na bazen. Uz nadoplatu su dostupni ručnici i posteljina, piše na stranici booking.com

U sklopu objekta Wooden Houses Macola gostima su na raspolaganju i usluga najma bicikla, vanjski bazen, klimatiziran smještaj, besplatni WiFi i privatno parkiralište. Prvi turisti već su isprobali novi atraktivni smještaj u Korenici, a dojmovi su i više nego odlični, o čemu svjedoče visoke ocjene na stranici Booking.com.

Korenica je idealna polazišna točka za turiste koji žele uživati u ljepotama Like jer do Plitvičkih jezera ima 17 km, a do Bihaća 36 km, dok je zračna luka Zadar udaljena 115 kilometara.

Popularni Macola ovim potezom još jednom usmjerava turizam plitvičkog kraja prema kvalitetnijem i luksuznijem smještaju, što je svakako za pohvalu.

Preuzeto sa: www.likaclub.eu